Προσωπικά Δεδομένα

Το click2fix.gr, δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, των χρηστών της ιστοσελίδας και των πελατών του τηρώντας τον νόμο Ν.2742/97 σχετικά με την προστασία από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ολα τα προσωπικά στοιχεία των μελών και των επισκεπτών του ηλεκτρονικού καταστήματος του click2fix.gr τόσο κατά την εγγραφή τους σαν μέλη αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη φάση της πλοήγησης και χρήσης των διαφόρων λειτουργιών που προσφέρονται από την ιστοσελίδα, δεν θα δοθούν σε οποιονδήποτε τρίτο και ούτε θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό εκτός από τους σκοπούς του click2fix.gr.

Ασφάλεια συναλλαγών

Στην ιστοσελίδα του click2fix.gr χρησιμοποιείται τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) με πιστοποίηση από την Comodo η οποία παρέχει 100% ασφαλής συναλλαγές, αφού όλα τα στοιχεία που καταχωρούνται από και πρός εσάς είναι κρυπτογραφημένα. Πολύ σημαντικό στοιχείο ασφάλειας είναι ο προσωπικός σας κωδικός, τον οποίο πρέπει να φυλάται και να μην παραχωρειτε σε τρίτους. Το click2fix.gr δεν θα σας ζητήσει ποτέ μέσω τηλεφώνου ή email τον προσωπικό σας κωδικό, παρά μόνο κατά την διάρκεια σύνδεση σας στην σελίδα, μέσω της φόρμας σύνδεσης.Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.click2fix.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Οι μόνες πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς είναι όταν συμπληρώνετε κάποια φόρμα στην ιστοσελίδα μας.

Κάθε πληροφορία που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους τρόπους.
– Για να διαμορφώσουμε την προσωπική εμπειρία σας
– Για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας
– Για την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας
– Για την αποστολή email κατά περιόδους

Εάν εγγραφείτε στο newsletter μας, περιστασιακά θα λαμβάνετε εταιρικά νέα, ενημερώσεις, σχετικά προϊόντα ή πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας

Αν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να διακόψετε την λήψη μελλοντικών email, περιλαμβάνουμε λεπτομερείς οδηγίες στο κάτω μέρος κάθε email για τον τρόπο διαγραφής.

Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Εάν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές σε αυτή τη σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία:

CLICK2FIX

Εμπορία και επισκευές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
28ης Οκτωβρίου 13Α, Νέα Ιωνία, 14231 ,2102710475
info@click2fix.gr