Τι λένε οι πελάτες μας

Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Λαπτοπ gaming Asus που το είχα για τη δουλειά μου για το οποιο μεγάλα μαγαζιά μου είπαν δεν φτιάχνεται αλλαγή μητρικής κτλ μέσα σε 7 μέρες το είχε επισκευάσει.

Πάρα πολύ εξυπηρετικός και γρήγορος με γνώσεις κάτι που δεν έχουν όσοι ανοίγουν μαγαζιά με υπολογιστές.
Μου επισκεύασε τον υπολογιστή ενώ αλλοι δεν ασχολήθηκαν καν να τον δούν.

Ταχύτατη εξυπηρέτηση με μεγάλη ποικιλία, ακόμα και σε δυσεύρετα είδη! Παράγγειλα Τρίτη, παρέλαβα Τετάρτη στην Κρήτη και στην καλύτερη τιμή!

Άμεση ανταπόκριση, γρήγορη εξυπηρέτηση, καλός συνδυασμός τιμής & ποιότητας και άριστη τεχνογνωσία !

Άψογη εξυπηρέτηση, συστήνω το click2Fix ανεπιφύλακτα. Για πρόβλημα που αντιμετώπιζα με το laptop (σπασμένος μεντεσές και ξεκόλημμα καπακιού οθόνης) είχα στείλει περιγραφή με φωτογραφίες σε 2 service και σε αυτό της αντιπροσωπείας. Το click2Fix ήταν το μόνο που απάντησε την ίδια μέρα με εκτενή περιγραφή των εργασιών και εκτιμώμενο κόστος. Η αντιπροσωπεία απάντησε 3 μέρες μετά και με τιμές στα… ουράνια. Καθώς το laptop ήταν εκτός εγγύησης, αποφάσισα να το εμπιστευτώ στο click2Fix και η επιλογή αυτή με δικαίωσε. Σε 2 ημέρες ήταν έτοιμο και με το 1/3 του κόστους από αυτό της αντιπροσωπείας. Άψογο service.

Πλήρως ικανοποιημένοι
Χρόνια τώρα ότι πρόβλημα έχουμε λύνεται γρήγορα και οικονομικά
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Εξαιρετικός επαγγελματίας με stock ανταλλακτικών και προσιτές τιμές. Χάλασε το επαγγελματικό laptop μου και το επισκεύασε μέσα σε 2 ώρες!

Δύσκολα βρίσκεις σήμερα σωστούς επαγγελματίες με το ήθος και την εξυπηρέτηση του Παναγιώτη..Έχει γνώσεις, και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει. Πολύ καλές τιμές. Σοβαρότητα.

Εξαιρετική δουλειά!! 2 laptop διορθώθηκαν άμεσα από βραχυκύκλωμα την στιγμή που όλοι μου έλεγαν να αγοράσω καινούργια.