Επιστροφή προϊόντων-Δικαίωμα ΥπαναχώρησηςΣτην περίπτωση που επιθυμείτε να προβείτε σε επιστροφή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει λόγω αλλαγής γνώμης, μπορείτε να τα επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με την προϋπόθεση το είδος να διατηρηθεί στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία χωρίς να υπάρχουνε δείγματα παραβίασης της ταινίας ασφαλείας – γνησιότητας.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές εφόσον έχει παραποιηθεί η εξωτερική ή/και η εσωτερική εργοστασιακή συσκευασία ή έχει γίνει χρήση του προϊόντος  για οποιοδήποτε λόγο..

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2102710475  και τα προϊόντα να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη/τιμολόγιο).  Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνει στην έδρας της εταιρίας (Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 13Α,Νέα Ιωνία,Αθήνα, 14231). Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη και το αίτημα επιστροφής τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία ενημέρωσης της εταιρίας.Κατά τη διαδικασία επιστροφής μπορεί να πραγματοποιηθεί πίστωση του λογαριασμού σας για μελλοντική αγορά.

Επιστροφή μη προβληματικού είδους λόγω λάθους εκτέλεσης απο Click2Fix: Σε περίπτωση λάθους εκτέλεσης της παραγγελίας σας από το click2fix.gr (μη προβληματικού είδους), τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουνε αποκλειστικά και μόνο την click2fix!

Επιστροφή προϊόντος εντός εγγύησης: Τα προϊόντα που συνοδεύονται από εγγύηση μπορούν να επιστραφούν στην εταιρία για τεχνικό έλεγχο στην περίπτωση που παρουσιαστεί δυσλειτουργία ή ελάττωμα κατά τη διάρκεια της εγγύησής τους. Η εγγύηση των προϊόντων δεν καλύπτει την μεταφοράς τους(από και προς τον αγοραστή).Σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος εντός εγγύησης ,γίνεται επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος.Αν και η αντικατάσταση δεν είναι εφικτή, το click2fix.gr έχει το δικαίωμα να κρατήσει το προϊόν, και να πιστώσει στον πελάτη το αρχικό ποσό. Το ποσό που πιστώνεται, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορές εμπορευμάτων απο το click2fix.gr. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη/τιμολόγιο).  Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους εγγύησης μπορείτε να δείτε εδώ..