Εγγύηση προϊόντων

Στα καινούργια προϊόντα, παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας 12-24 μήνες. Τα μεταχειρισμένα προϊόντα έχουν ελεγχθεί διεξοδικά και δίνεται εγγύηση καλής λειτουργίας 1-12μήνες. Για να κάνετε χρήση της εγγύησης του προϊόντος, πρέπει απαραιτήτως το προϊόν να συνοδεύεται από τα παραστατικά αγοράς (π.χ Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής) και να μην έχει παραβιαστεί ή αφαιρεθεί η ειδική ταινία ασφαλείας που περιέχει το προϊόν. Η εγγύηση των προϊόντων δεν καλύπτει την μεταφοράς τους (από και προς τον αγοραστή).Σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος εντός εγγύησης ,γίνεται επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος.Αν και η αντικατάσταση δεν είναι εφικτή, το click2fix.gr έχει το δικαίωμα να κρατήσει το προϊόν, και να πιστώσει στον πελάτη το αρχικό ποσό. Το ποσό που πιστώνεται, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορές εμπορευμάτων απο το click2fix.gr . Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα click2fix δεν φέρει ευθύνη αποζημιώσεως ή χαμένων κερδών κ.α, για τα προϊόντα που υπόκεινται σε αντικατάσταση ή αλλαγή, αν αυτό στον χρήστη ή στις εταιρίες, κατά την άποψη τους, τους προξένησε κάποιο είδος ζημιάς. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται τα εξής: μεταχειρισμένες μπαταρίες που συμπεριλαμβάνονται με τα laptop ή άλλο μηχάνημα, οι μεταχειρισμένες οθόνες laptop,που πιθανόν να έχουν ανεπαίσθητες γρατζουνιές ή σκιες χωρίς όμως να δημιουργούν ιδιαίτερο προβλημα στον χρήστη, ζημίες που προκλήθηκαν από εσφαλμένη χρήση, χτύπημα, υγρασία, βραχυκύκλωμα, ζημίες που προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά, σπάσιμο πλαστικών-πλακετών κτλ άσχετα με το λόγο που το προκάλεσε, η εγκατάσταση λειτουργικού, ρυθμίσεις software, δεδομένα που είχαν αποθηκευτεί στους υπολογιστές/notebook.

 

Εγγύηση επισκευών

Προσφέρουμε έως 24 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας στις επισκευές και στα ανταλλακτικά που έχουμε εγκαταστήσει.Σε περίπτωση επανάληψης του ίδιου προβλήματος στο χρονικό διάστημα της εγγύησης γίνεται αντικατάσταση των ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν ή επαναληπτική επισκευή. Η εγκατάσταση λειτουργικού, λογισμικού και αφαίρεσης ιών δεν καλύπτεται από εγγύηση. Κάθε επισκευή φέρει ένα ειδικό αυτοκόλλητο (αναγνωριστικό εγγύησης) το οποίο θα πρέπει να είναι άθικτο και στην αρχική του κατάσταση για να είναι ισχύει η εγγύησή. Η εγγύηση επισκευής δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από κακό χειρισμό, βραχυκύκλωμα, ή φυσιολογική φθορά καθώς και την μεταφοράς τους (από και προς τον πελάτη).

 

Χρονικό διάστημα φύλαξης συσκευών

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την παρέλευση 3 μηνών από την παραλαβή την συσκευή σας, η Click2Fix δεν φέρει καμία ευθύνη για περαιτέρω φύλαξη. Σε περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία και ο πελάτης δεν έχει παραλάβει την συσκευή του μετά από τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές ειδοποιήσεις τότε η συσκευή δίνεται για ανακύκλωση και ο πελάτης δεν μπορεί να έχει αξίωση για τη συσκευή από το click2fix.