Αποστολή προϊόντων

Το κόστος αποστολής είναι 3€ για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες άνω των 100 € τα έξοδα αποστολής ειναι Δωρεάν!

Οι αποστολές όλων των παραγγελιών πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 12:00 μ.μ. Οποιαδήποτε παραγγελία καταχωρηθεί μετά την ώρα αποστολής που αναγράφεται παραπάνω θα εκτελείται την επόμενη εργάσιμη. Για τους ακριβείς χρόνους παράδοσης των παραγγελιών, μπορείτε να παρακολουθείτε από την αντίστοιχη σελίδα της εταιρίας Courier, με το αριθμό αποστολής που θα λάβετε στο email σας απο το click2fix.gr. Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο.

 

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, αφού πρώτα προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.

Διεύθυνση καταστήματος: 28ης Οκτωβρίου 13Α, Αθήνα, Νέα Ιωνία, 14231

  1. Συμπληρώστε την φόρμα αποστολής.
  2. Θα σας καλέσουμε για να κανονίσουμε την παραλαβή της συσκευής από το χώρο σας ή καλέστε την ELTA Courier στο 11120 για την παραλαβή του δέματος με χρέωση δική μας .
  3. Συσκευάστε την συσκευή σας βάση των οδηγιών που θα βρείτε εδώ.
  4. Κατά την παραλαβή της συσκευής σας πραγματοποιούμε Δωρεάν Τεχνικό Έλεγχο για να διαπιστώσουμε το πρόβλημα της συσκευής σας. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος επισκευής καθώς και για τον χρόνο που θα χρειαστούμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2710475 για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες.

τοιχεία Αποστολής:

CLICK2FIX (ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)

28ης Οκτωβρίου 13Α, Νέα Ιωνία , ΤΚ: 14231

  • Tο κόστος παραλαβής/παράδοσης είναι 10 ευρώ (με ΦΠΑ) και ισχύει για δέματα έως 3 κιλά (περίπου ένα laptop με τη συσκευασία του) ενώ αν πρόκειται για πιο βαριά δέματα, το κόστος είναι +1€ ανά κιλό. Για πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει επιλπλέον κόστος 3€
  • Οι τρόποι πληρωμής που δεχόμαστε είναι με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, αντικαταβολή και κατάθεση σε τράπεζα.