Αποστολή προϊόντων

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται καθημερινά μέσω της ΕΛΤΑ Courier και το κόστος αποστολής είναι 3€ για όλη την Ελλάδα. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2€. Για παραγγελίες άνω των 80 € τα έξοδα αποστολής ειναι Δωρεάν!

Οι αποστολές όλων των παραγγελιών πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 13:00 μ.μ. Οποιαδήποτε παραγγελία καταχωρηθεί μετά την ώρα αποστολής που αναγράφεται παραπάνω θα εκτελείται την επόμενη εργάσιμη. Για τους ακριβείς χρόνους παράδοσης των παραγγελιών, μπορείτε να παρακολουθείτε από την αντίστοιχη σελίδα της εταιρίας Courier, με το αριθμό αποστολής που θα λάβετε στο email σας απο το click2fix.gr.  Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο.

 

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, αφού πρώτα προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.

Διεύθυνση καταστήματος: 28ης Οκτωβρίου 13Α, Αθήνα, Νέα Ιωνία, 14231

Διαδικασία αποστολής της συσκευής σας

Συμπληρώνετε την φόρμα αποστολής

Καλέστε την ΕΛΤΑ Courier στο 11120 για την παραλαβή του δέματος ή παραδώστε το στο κοντινότερο κατάστημα (ΕΛΤΑ Courier) με χρέωση δική μας. Συσκευάστε την συσκευή σας βάση των οδηγιών που θα βρείτε εδώ .

Παραλαβή της συσκευής σας, έλεγχος και διάγνωση προβλήματος. Σας ενημερώνουμε για τον χρόνο και το κόστος επισκευής.

Επισκευή & επιστροφή της συσκευής.

 

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή την στιγμή που θα παραλάβετε την συσκευή σας ή να επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση σε τράπεζα.

 

Στοιχεία Αποστολής

CLICK2FIX – ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

28ης Οκτωβριου 13Α, Νέα Ιωνία,14231, 2102710475

 

*Σημείωση*  Η αποστολή και η παραλαβή της συσκευής σας είναι δωρεάν, εκτός εάν η συσκευή σας έχει βλάβη που δεν επισκευάζεται ή δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε με την επισκευή, ή η αξία επισκευής είναι μικρότερη των 80€. Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρεώνεστε 10 € για να καλύψουμε το κόστος των μεταφορικών και των διαδικαστικών. Η αποστολή/παραλαβή της συσκευής σας ισχύει για δέματα έως 3 κιλά (περίπου ένα laptop με τη συσκευασία του) ενώ αν πρόκειται για πιο βαριά δέματα προσφέρουμε προνομιακή έκπτωση. Εξαιρούνται δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των ορίων του δικτύου των ΕΛΤΑ.