Αποστολή προϊόντων

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται μέσω της ΕΛΤΑ Courier και το κόστος αποστολής είναι 3 €(μέχρι 2 κιλά) για όλη την Ελλαδα. Για παραγγελίες άνω των 80 € τα έξοδα αποστολής ειναι Δωρεάν!

(Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο.)

 

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία ή την επισκευασμένη συσκευή σας και να πληρώσετε στο κατάστημα μας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 13Α, Αθήνα, Νέα Ιωνία, 14231

Διαδικασία αποστολής της συσκευής σας

Συμπληρώνετε την φόρμα αποστολής

Καλέστε την ΕΛΤΑ Courier στο 11120 για την παραλαβή του δέματος ή παραδώστε το στο κοντινότερο κατάστημα (ΕΛΤΑ Courier) με χρέωση δική μας. Συσκευάστε την συσκευή σας βάση των οδηγιών που θα βρείτε εδώ .

Παραλαβή της συσκευής σας, έλεγχος και διάγνωση προβλήματος. Σας ενημερώνουμε για τον χρόνο και το κόστος επισκευής.

Επισκευή & επιστροφή της συσκευής.

 

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή την στιγμή που θα παραλάβετε την συσκευή σας ή να επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση σε τράπεζα.

 

Στοιχεία Αποστολής

CLICK2FIX – ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

28ης Οκτωβριου 13Α, Νέα Ιωνία,14231, 2102710475

 

*Σημείωση*  Η αποστολή και η παραλαβή της συσκευής σας είναι δωρεάν, εκτός εάν η συσκευή σας έχει βλάβη που δεν επισκευάζεται ή δεν επιθυμείτε να προχωρήσουμε με την επισκευή, ή η αξία επισκευής είναι μικρότερη των 80€. Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρεώνεστε 10 € για να καλύψουμε το κόστος των μεταφορικών και των διαδικαστικών. Η αποστολή/παραλαβή της συσκευής σας ισχύει για δέματα έως 3 κιλά (περίπου ένα laptop με τη συσκευσία του) ενώ αν πρόκειται για πιο βαριά δέματα προσφέρουμε προνομιακή έκπτωση. Εξαιρούνται δυσπρόσιτες περιοχές εκτός των ορίων του δικτύου των ΕΛΤΑ.