Αποστολή προϊόντων

Οι αποστολές όλων των παραγγελιών πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 12:00 μ.μ.με την ΕΛΤΑ Courier. Οποιαδήποτε παραγγελία καταχωρηθεί μετά την ώρα αποστολής που αναγράφεται παραπάνω θα εκτελείται την επόμενη εργάσιμη. Το κόστος αποστολής είναι 3€ για όλη την Ελλάδα. Για τους ακριβείς χρόνους παράδοσης των παραγγελιών, μπορείτε να παρακολουθείτε από την αντίστοιχη σελίδα της εταιρίας Courier, με το αριθμό αποστολής που θα λάβετε στο email/sms σας απο το click2fix.gr. Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο.

Σε περίπτωση που, με ευθύνη του παραλήπτη , δεν πραγματοποιηθεί επιτυχής παράδοση, η αποστολή επαναλαμβάνεται ακόμα μία φορά εντός 1-2 εργάσιμων. Αν και πάλι δεν καταστεί δυνατή η παράδοση, το δέμα παραμένει στη μεταφορική απ’ όπου θα πρέπει να παραλάβει ο πελάτης εντός 15 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν, το δέμα επιστρέφεται στην Click2Fix. Αν ο πελάτης επιθυμεί επαναποστολή, επιβαρύνεται με το μεταφορικό κόστος. Η Click2Fix δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που πιθανόν να προκύψουν με ευθύνη της εταιρίας ταχυμεταφορών ή λόγω ανωτέρας βίας.

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα χωρίς επιπλέον κόστος! Για την παραλαβή από το κατάστημα, θα πρέπει προηγουμένως να έχετε λάβει σχετικό επιβεβαιωτικό email/sms ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή! Οι μη εξοφλημένες παραγγελίες παραμένουν διαθέσιμες στο κατάστημα για 5 ημέρες. Μετά από αυτό το διάστημα, ακυρώνονται αυτόματα.