Τι σημαίνει Refurbish Desktop  / Laptop ?

Τα refurbish Desktop  / Laptop είναι υπολογιστές, ΜΟΝΟ από επώνυμους αξιόπιστους κατασκευαστές στον χώρο της τεχνολογίας,που έχουν χρησιμοποιηθεί από εταιρίες και οργανισμούς για εφαρμογές γραφείου και χρήση internet και όχι από ιδιώτες. Ο χρόνος που έχουν δουλέψει τα μηχανήματα είναι ελάχιστος έως μικρός και γίνεται λεπτομερής έλεγχος της κατάστασής τους ώστε να πάρουν πιστοποίηση refurbished και ΔΕΝ έχουν παρουσιάσει ΠΟΤΕ τεχνικό πρόβλημα.

 Έχουν εγγύηση τα Refurbish Desktop / Laptop ?

Όλα μας τα Desktop / Laptop έχουν γραπτή εγγύηση καλής λειτουργιάς 1 έτους με άμεση επισκευή ή αντικατάσταση.
Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής

* Σημείωση: Οι μπαταρίες των Laptop είναι ελεγμένες για την καλή τους λειτουργία αλλά δεν καλύπτονται απο εγγύηση.

Ελέγχονται τα Refurbish Desktop / Laptop ?

Αξίζει να σημειωθεί πως τα refurbished μηχανήματα περνάνε διπλή διαδικασία ελέγχου. Ελέγχονται και πιστοποιούνται από μεγάλους οίκους του εξωτερικού (Αγγλία, Γερμανία κλπ.)που αναλαμβάνουν την παραλαβή, τον έλεγχο και το refurbishing των μηχανημάτων και σε δεύτερο χρόνο ελέγχονται και από έμπειρο τεχνικό της εταιρίας μας.
Τα  μηχανήματα μας ενδέχεται να έχουν φυσιολογική φθορά χρήσης αλλά οχι σπασμένα ή έντονα φθαρμένα μέρη.

Τι περιλαμβάνουν τα Refurbish Laptop ?
Τα Refurbish laptop μας, εφόσον δεν αναφέρεται κάτι άλλο στην περιγραφή, έρχονται σε εσάς έτοιμα προς χρήση μαζί με τον φορτιστή τους καθώς και τα απαραίτητα προγράμματα για βασική χρήση (browser, openoffice, antivirus κλπ).

Για την ασφαλή μεταφορά του προϊόντος σας στο χώρο μας, θα πρέπει να συσκευάσετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία. Αν δεν έχετε την αρχική συσκευασία θα πρέπει να συσκευάσετε το προϊόν με ασφάλεια σε ένα κουτί ή σε κατάλληλα προϊόντα συσκευασίας ώστε η μεταφορά του να γίνει με ασφάλεια. Χρησιμοποιήστε ένα κουτί ή κιβώτιο με τουλάχιστον 5 εκ. απόσταση μεταξύ της συσκευής σας και του κουτιού/κιβωτίου. Γεμίστε αυτό το κενό με φύλλα φυσαλίδων ή άλλο υλικό συσκευασίας. Το υλικό συσκευασίας θα πρέπει να γεμίσει ολόκληρο το κενό αέρος για να αποτρέψει τη μετακίνηση του φορητού υπολογιστή (laptop) κατά τη μεταφορά. Στην συσκευασία θα πρέπει να περιλαμβάνεται μόνο το προϊόν και τα απαραίτητα εξαρτήματα του (πχ Laptop μαζί με φορτιστή και μπαταριά). Τοποθετήστε τον φορτιστή στο πλάι του υπολογιστή καθώς αυτό θα αποτρέψει οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να προκληθεί από την εφαρμογή πίεσης πάνω στην οθόνη LCD. Δεν χρειάζεται να περιλαμβάνονται παρελκόμενα όπως καλώδια, ποντίκια, εκτός αν θεωρείτε ότι κάτι από τα παραπάνω έχει πρόβλημα και χρειάζεται έλεγχο γιατί εμποδίζει την σωστή λειτουργία του προϊόντος σας. 

  1. Καλέστε μας στο 210 2710475 για να κανονίσουμε την παραλαβή της συσκευής από το χώρο σας.
  2. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα αποστολής
  3. Θα έρθουν στο χώρο σας για την παραλαβή του δέματος.
  4. Παραλαβή της συσκευής σας,διάγνωση προβλήματος.Ενημέρωση του πελάτη για το τελικό κόστος επισκευής.
  5. Επισκευή και επιστροφή της συσκευής σε εσάς.