Επισκευή Service

Οθόνες Monitors

Αν έχει πρόβλημα η οθόνη σας , εμείς μπορούμε να την επισκευάσουμε!

H επισκευή της χαλασμένης οθόνης γίνετε στο Service μας, από ηλεκτρονικό εξειδικευμένο στην επισκευή οθόνης με συγκεκριμένη σειρά και μεθοδολογία, χρησιμοποιώντας αντίστοιχα όργανα μετρήσεων και συσκευές επισκευής.

Στο εργαστήριο μας καθημερινά επισκευάζουμε monitor οθόνες LCD – LED, όλων των κατασκευαστών, με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, γιαυτό και δίνουμε γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

 

Βλάβες που επισκευάζουμε:

 • Δεν ανάβει η οθόνη
 • Ανάβει για δευτερόλεπτα και σβήνει
 • Ανάβει το ενδεικτικό λαμπάκι αλλά είναι μαύρη η οθόνη
 • Σπασμένα βύσματα  VGA, DVI, HDMI, Τροφοδοσίας κ.α
 • Μετά  από κάποια ώρα λειτουργίας  σβήνει το monitor

   

   

  **Δεν επισκευάζουμε ή αντικαθιστούμε panel οθόνης (π.χ. σπάσιμο, γδαρσίματα κτλ)

   

 

Πόσο κοστίζει η επισκευή οθόνης Monitor;

Σχετικά με το κόστος της επισκευής, αυτό ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο και την μάρκα του monitor σας, αλλά βεβαίως και την έκταση της βλάβης και τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν. Αρχικά θα γίνει ο απαραίτητος έλεγχος του προβλήματος της οθόνης και έπειτα θα σας ενημερώσουμε για το κόστος. Εφόσον συμφωνείτε θα προχωρήσουμε στην επισκευή.

 

Επισκευάζουμε ηλεκτρονικές πλακέτες οθονών των παρακάτω εταιριών:

LG, Samsung, AOC, Dell, Asus, Philips, Acer, HP, Eizo, Hitachi, Panasonic, Toshiba, Sony, Lenovo, Benq, Sharp

 

Σε περίπτωση που το monitor δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί λόγω εκτεταμένης βλάβης,   Δεν χρεώνεστε απολύτως τιποτα!!!

 

Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε απορία έχετε.

Μερικές από τις επισκευές μας

Επισκευή Οθόνης Samsung – Service Monitor Samsung, Επισκευή Οθόνης LG – Service Monitor LG, Επισκευή Οθόνης Philips – Service Monitor Philips, Επισκευή Οθόνης Sony – Service Monitor Sony, Επισκευή Οθόνης AOC – Service Monitor AOC, Επισκευή Οθόνης Acer  – Service Monitor Acer ,Επισκευή Οθόνης Asus  – Service Monitor Asus ,Επισκευή Οθόνης Dell – Service Monitor Dell, Επισκευή Οθόνης HannsG – Service Monitor HannsG ,Επισκευή Οθόνης Iiyama – Service Monitor Iiyama ,Επισκευή Οθόνης Eizo – Service Monitor Eizo,Επισκευή Οθόνης Sharp – Service Monitor Sharp,Επισκευή Οθόνης Toshiba – Service Monitor Toshiba,Επισκευή Οθόνης NEC – Service Monitor  NE, Επισκευή Οθόνης HP – Service Monitor H , Επισκευή Οθόνης Panasonic – Service Monitor Panasonic,Επισκευή Οθόνης Nvidia – Service Monitor Nvidia,Επισκευή Οθόνης Apple – Service Monitor Apple,Επισκευή Οθόνης Lenovo – Service Monitor Lenovo ,Επισκευή Οθόνης AlienWare – Service Monitor AlienWare,Επισκευή Οθόνης ViewSonic – Service Monitor ViewSonic ,Επισκευή Οθόνης Benq – Service Monitor Benq