Εγγύηση προϊόντων

Στα καινούργια προϊόντα, παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας 1-2 έτη. Τα μεταχειρισμένα προϊόντα έχουν ελεγχθεί διεξοδικά, είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση και δίνεται εγγύηση καλής λειτουργίας 3μήνες.Ο ακριβής χρόνος εγγύησης αναγράφεται σε κάθε προϊόν.Στις μεταχειρισμένες Μητρικές Πλακέτες laptop & pc , η εγγύηση ισχύει μόνο στην περίπτωση που η εγκατάσταση τους γίνει στο εργαστήριο μας.Τα μεταχειρισμένα laptop και pc έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας 1 έτος. Για να κάνετε χρήση της εγγύησης του προϊόντος, πρέπει απαραιτήτως το προϊόν να συνοδεύεται από τα παραστατικά αγοράς (π.χ Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής) και να μην έχει παραβιαστεί ή αφαιρεθεί η ειδική ταινία ασφαλείας που περιέχει το προϊόν.Η εγγύηση των προϊόντων δεν καλύπτει την μεταφοράς τους(από και προς τον αγοραστή).Σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος εντός εγγύησης ,γίνεται επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος.Αν και η αντικατάσταση δεν είναι εφικτή, το click2fix.gr έχει το δικαίωμα να κρατήσει το προϊόν, και να πιστώσει στον πελάτη το αρχικό ποσό. Το ποσό που πιστώνεται, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορές εμπορευμάτων απο το click2fix.gr . Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα click2fix δεν φέρει ευθύνη αποζημιώσεως ή χαμένων κερδών κ.α, για τα προϊόντα που υπόκεινται σε αντικατάσταση ή αλλαγή, αν αυτό στον χρήστη ή στις εταιρίες, κατά την άποψη τους, τους προξένησε κάποιο είδος ζημιάς. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται τα εξής: Μεταχειρισμένες μπαταρίες που συμπεριλαμβάνονται με τα laptop ή άλλο μηχάνημα, οι μεταχειρισμένες οθόνες laptop,πιθανόν να έχουν ανεπαίσθητες γρατζουνιές ή σκιες χωρίς όμως να δημιουργούν ιδιαίτερο προβλημα στον χρήστη, ζημίες που προκλήθηκαν από κακό χειρισμό, εσφαλμένη χρήση,πτώση, χτύπημα, φωτιά, νερό, λάθος σύνδεση,βραχυκύκλωμα., ζημίες που προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά, σπάσιμο πλαστικών, μεντεσέδων, πλακετών, κτλ άσχετα με το λόγο που το προκάλεσε, η εγκατάσταση λειτουργικού,ρυθμίσεις software, δεδομένα που είχαν αποθηκευτεί στους υπολογιστές/notebook.

Εγγύηση επισκευών

Προσφέρουμε εγγύηση 1-2 έτη στα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν και 3 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας στις επισκευές. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε αφορά τα ανταλλακτικά που έχουμε εγκαταστήσει ή την συγκεκριμένη επισκευή που έχουμε πραγματοποιήσει.Εάν βρεθεί διαφορετικό σφάλμα στην συσκευή σας,θα σας ενημερώσουμε. Η εγκατάσταση λειτουργικού και λογισμικού αφαίρεσης ιών δεν καλύπτεται από εγγύηση. Κάθε επισκευή φέρει ένα ειδικό αυτοκόλλητο (αναγνωριστικό εγγύησης) το οποίο θα πρέπει να είναι άθικτο και στην αρχική του κατάσταση για να είναι ισχύει η εγγύησή μας.Η εγγύηση επισκευής δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από κακό χειρισμό,βραχυκύκλωμα,καιρικά φαινόμενα(κεραυνό, πλημμύρα, έκθεση σε ήλιο) ή φυσιολογική φθορά.

Χρονικό διάστημα φύλαξης συσκευών

Σας ενημερώνουμε ότι, από την παραλαβή την συσκευή σας δεν μπορούμε να κρατήσουμε την συσκευή παραπάνω από 3 μήνες. Πάντα ενημερώνουμε πριν την ανακύκλωση της συσκευής σας και σε περίπτωση που δεν απαντήσετε ή αρνηθείτε την παραλαβή της η συσκευή σας ανακυκλώνετε. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη στην απώλεια της συσκευής σας.